Ubetinget kjærlighet ..

.. er å beholde en kolikkunge. Puh!

Det er ikke så lett når jeg tror jeg kan få til alt. Selv når jeg er høygravid. Så det å føde midt i bringebærtrekket er ikke å anbefale. Ei heller å starte med åtte kuber den sommeren du får unge nummer to. På den positive siden, så blir det høy læringskurve. Og jeg liker at saker og ting har en viss fart!

Nå er Lille Kolikk blitt ett helt år og er blid som solen og alt er glemt. Og ny sesong i bigården er i gang. Og ny læringskurve er påbegynt. For det er  klart at biene ikke forholder seg som i fjor.

Etter en helt fantastisk vår med pangstart, så er bringebærtrekket på hell og kanskje jeg skal se om sommerhonningen skal høstes til helga.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *