En tur på Landbrukskontoret

Jeg er så innmari glad for at Landbrukskontoret i Eidsvoll fortsatt har timer avsatt til rådgivning! Det er en helt fantastisk ordning! Ihvertfall til sånne ferskinger som meg.

Det aller kuleste er jo at planene ikke ble totalslaktet. Men heller oppmuntret. Det er jo alltid et kompliment å ta med seg videre.

Jeg tok også mot til meg og ringte gründertelefonen og pitchet ideen min der. Også positive. Det er kult! Fikk e-postadressen til ei jeg kunne kontakte slik at jeg kunne høre om et møte. Superkult! grünertelefonen fortalte mer om hva Innovasjon Norge kunne bidra med hva det gjelder planleggingen og bedriftsutviklingen. Og jeg som trodde Innovasjon Norge var siste skanse for søknad om midler til dette. Ha! Tenk om jeg er så heldig at jeg kan få hjelp derifra. Da blir dette ‘a walk in the park’. Ihvertfall mye enklere enn å sitte alene å gruble!

Landbrukskontoret her i Eidsvoll var veldig flinke til å komme med ekstra tips om hva som er verdsatt innen innovasjon og landbruk. Jeg er så priviligert som har mulighet til å undersøke dette, slik at jeg kan leve mitt drømmeliv!

PS. Jeg fikk svar på e-poste til Innovasjon Norge og har et møte med dem på onsdag. YAY! Skal bare sende over forretningsmodellen og så tar jeg det derifra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *