Da setter jeg i gang! Oppstart av gårdsdrift

Da har beslutningen endelig vist seg for meg og jeg er i gang. HURRA!

I starten av November 2016 overtok vi Øvre Sandviken som er en liten gård med mye skog. Rundt huset er det bare ca 70 mål, men vi har omtrent 300 mål rundt omkring i skogen bak oss. Fordelt på 7 teiger om jeg ikke husker helt feil. Og dermed perfekt for birøkt. For det er birøkter jeg skal bli! Og jeg skal bli stor!

Så kommer hverdagen og ganske lang reisevei til jobb. Nord Feiring – Brobekk kan ta livet av en stakkar om den kjøres 5 ganger tur-retur i uken. Og så fant jeg ut at jeg var gravid. Puh! Hvordan skulle det gå med oppstarten da?

Men jeg klinka til, for bra damer ordner seg,  i motsetning til at «det ordner seg for snille piker». Kan vel være snill _og_ handlekraftig vel! Tilbake til poenget her nå -> Jeg meldte meg på nybegynnerkurs i birøkt. Og det innfridde!

Så nå er jeg på leting etter bifolk. Der butter det litt. Er visst ikke bare bare å få tak i det. Men det vil jeg gjøre! Og om en uke så starter jeg opp med videregående kurs og praktisk birøkt i regi av fantastiske Eidsvoll Birøkterlag.

På onsdag skal jeg forresten til Landbrukskontoret i kommunen og snakke med Habberstad om mulighetene på gården. Og her gjelder det å være forberedt! Så jeg rabler ned alt jeg kan komme på at jeg noensinne har lurt på, så skal Habberstad få testet seg godt. Jeg gleder meg veldig til å høre hans kommentarer.

Siden jeg har en Bachelor i Reiseliv- og relasjonsledelse og har jobbet med markedsføring og -strategier, samt drevet butikk, nettbutikk og kurs de 15 årene siden jeg gikk ut fra skolen, så har jeg en helt naturlig dragning mot opplevelsesbaserte og innovative forretningsmodeller. Det skal være gøy å jobbe! Og da er det flaks at jeg _endelig_ fant tilbake til det jeg brenner for! Nemlig glede og gode opplevelse – både for mennesker og dyr. Her på Øvre Sandviken skal vi ha det godt hele gjengen!

 

2 Replies to “Da setter jeg i gang! Oppstart av gårdsdrift”

  1. Hei – og velkommen til oss! Så hyggelig at dere har funnet veien til Feiring og at dere gyver løs på mulighetene som finnes her! Spennende å lese om planene for gården, ønsker dere lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *